Šokové zchlazovače
Šokový zchlazovač - přístroj, který jednou vyzkoušíte a už bez něj nebudete chtít fungovat
Proč si pořídit šokový zchlazovač a jak vám může pomoci v provozu? Dokáže vám ušetřit čas i náklady na provoz kuchyně. Pomůže vám s dodržováním rostoucích požadavků na hygienu a bezpečnost. Nebo také proto, že při šokovém zchlazování nedochází ke snížení kvality pokrmů a velkým hmotnostním ztrátám.
V kombinaci s konvektomatem nebo multifunkcí a vakuovým přístrojem je to ten nejgeniálnější pomocník. Dokáže ochladit jídlo vytažené přímo z konvektomatu z 90°C na 3°C za pouhých 180 minut. Zmrazit z 90°na -18° zvládne za 240 minut.
A proč vůbec vařit potraviny do zásoby a následně je ochlazovat nebo zmrazovat? Díky tomuto procesu uchováte potravinu až po dobu 30 dní u zmrazených potravin i více. Můžete si tedy nachystat spoustu jídel do zásoby. Pokrmy si zachovají dokonalou chuť i kvalitu a neztratí na hmotnosti. Například maso připravené v konvektomatu, okamžitě šokově zchlazené, vakuované a ohřáte až když ho budete potřebovat je mnohem chutnější a křehčí. Pokud si nevíte rady s výběrem, rádi vám poradíme. Neváhejte se na nás obrátit.
Nejprodávanější
Značky
SAMAREF PO 5T PA - ŠOKOVÉ ZCHLAZOVÁNÍ | ZMRAŽOVÁNÍ Pro cenovou nabídku volejte na číslo +420 603 275 535. Speciální prodejní akce: 1.830,- Kč bez...
MULTIFUNKCE SAMAREF TA 6T MF - ŠOKER ■ HOLDING ■ NOČNÍ PEČENÍ ■ KYNÁRNA ■ KONZERVACE ■ SUŠENÍ Pro cenovou nabídku volejte na číslo +420 603 275 535....