Staření masa
Chladící zařízení pro profesionální staření masa
Staření nebo zrání masa je proces, při kterém jsou volné kusy masa uloženy ve stařící skříni s nízkou teplotou v rozmezí 0-4°C po dobu 2 až 5 týdnů i déle. V průběhu této doby dochází k biochemickým změnám, které mají za následek zkřehčení a zlepšení chuti masa. Takovýto způsob suchého zrání masa se hodí pouze pro zvěřinu nebo kvalitní hovězí kusy. K tomu, aby celý proces staření proběhl v pořádku je zapotřebí profesionální chladící technika. Z našeho sortimentu si vyberete hned z několika typů celonerezových chladících skříní značek SAMAREF nebo INFRICO.
Všechny tyto chladírenské zařízení disponují multifunkčním digitálním panelem s HACCP alarmem a mají speciální systém udržení teploty vzduchu a vlhkosti. Automatické zavírání dveří je samozřejmostí a můžeme vám garantovat, že všechny lednice budou dokonale chladit i při +38°C. Pokud váháte, kterou z našich stařících skříní zvolit, obraťte se na nás a rádi vám poradíme. Celý sortiment je možné zakoupit na splátky. Pomůžeme vám se zapojením přístroje a naučíme vás, jak s ním správně zacházet.
Nejprodávanější
Značky
Objem?
Cena je uvedena jako měsíční splátka. Celonerezová profesionální chladící skříň o objemu 605 litrů od předního evropského výrobce firmy SAMAREF. Pro cenovou nabídku...
Cena je uvedena jako měsíční splátka. Černá profesionální chladící skříň o objemu 605 litrů od předního evropského výrobce firmy SAMAREF. Pro cenovou nabídku volejte...
Cena je uvedena jako měsíční splátka. Celonerezová profesionální chladící skříň o objemu 1000 litrů od předního evropského výrobce firmy SAMAREF. Pro cenovou nabídku...