Stroje pro zpracování
Bez strojů pro zpracování se žádný gastro provoz neobejde. Nářezové stroje, kutry, mlýnky na maso, vakuové baličky, pily na kosti, univerzální kuchyňské roboty a spousty dalších zařízení. Toto jsou nepostradatelní pomocníci v kuchyni.
- Univerzální kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Pily na kosti
- Krouhače zeleniny
- Řezačky masa
- Vakuové baličky
- Baličky do misek
Nejprodávanější
Značky
Balička hotových jídel do misek se zatavovací folii
Krouhač zeleniny MVC65 Velký kulatý plnící otvor umožňuje krájení velkých a malých produktů ve větším množství najednou
Mlýnek na maso VH - 12 Možné příslušenství: řezná deska 3 řezná deska 6 řezná deska 8 řezná deska 10 řezná deska 13
Nářezový stroj s manuálním pohonem v typickém stylu 50., 60. let - kombinuje technologii s požadavky na kvalitu a bezpečnost. Každý stroj je jedinečný, jsou...
Nářezový stroj s manuálním pohonem v typickém stylu 50., 60. let - kombinuje technologii s požadavky na kvalitu a bezpečnost. Každý stroj je jedinečný, jsou...
Elektrická pásová pila na kosti – 1600 mm Výkonná pásová pila na kosti Vhodná pro profesionální použití Délka pily: 1600 mm Výkon: 750 W Tloušťka řezu: 5 až 175 mm
Elektrická pásová pila na kosti – 1800 mm Výkonná pásová pila na kosti Vhodná pro profesionální použití Délka pily: 1800 mm Výkon: 750 W Tloušťka řezu: 5 až 175 mm
Řezačka masa pro využití v gastronomii a masné výrobě. Stroj v celonerezovém provedení splňuje vysoký hygienický standard
Univerzální roboty Spar SP 200 se vyznačují robustním provedením a minimálními požadavky na prostor při maximálním zachování stability při plném zatížení stroje. Jsou...
Univerzální roboty Spar SP 60 se vyznačují robustním provedením a minimálními požadavky na prostor při maximálním zachování stability při plném zatížení stroje. Jsou...
Univerzální roboty Spar SP-800A se vyznačují minimálními požadavky na prostor při maximálním zachování stability při plném zatížení stroje. Jsou vhodné pro přípravu...
Jednoduchá, malá, profesionální vakuová balička určená pro malý a střední provoz restaurací, penziónů, bister, ...